Ozontherapie: ozonzalf

By Admin On June 10, 2011 Under Ozontherapie, Producten

De

ozonzalf

bestaat uit olijfolie die geozoniseerd. Vanwege zijn sterk bacterie-, virus-, en schimmeldodende werking, is deze ozonzalf het ideale middel is voor een lokale

ozontherapie

.

Reeds geruime tijd maakt men gebruik van de hoog bactericide, virucide en fungicide eigenschappen van het ozon-zuurstof-mengsel bij de zuivering van water – drinkwater. Ook in de geneeskunde heeft de ozontherapie de laatste jaren een vaste plaats verworven bij de behandeling van ondermeer bloeddoorstroomingsstoornissen, infecties en slecht helende wonden, met ontegensprekelijk goede resultaten.

Het actieve bestanddeel dat verantwoordlijk is voor de bovenvermelde eigenschappen zijn de peroxiden. Peroxiden zijn het resultaat van de elektrofiele reactie, die de ozon aangaat bij het in contact komen met de onverzadigde vetzuren, die aanwezig zijn in de olijfolie.

De OZONZALF of OZONOLIJFOLIE is een lang houdbare desinfecterende zalf, zacht als honing en kan makkelijk met een spatel of met de vinger worden aangebracht. Zij dringt tot in elke porie van het weefsel door. De OZONOLIJFOLIE is niet goedkoop, maar daar staat tegenover dat het erg effici?nt is, zuinig verwerkt en lang bewaard kan worden.

INDICATIES GEBRUIK OZONOLIJFOLIE:
? Puistjes
? Huidinfecties
? Mycoson / schimmels
? Gynecologische infecties
? Open wonden

Andere vomen van onzontherapie

Be Sociable, Share!

Bookmark

Related Posts

 • No Related Posts

1 Comment Add yours

 1. Irma
  10/03/2016
  16:38 #comment-1

  Hallo,

  Misschien dat jullie iets aan dit adres hebben? http://www.SkinO3.com
  Daar kun je ozonzalf en ozonolie kopen.

Add a comment

 • Avatars are handled by Gravatar
 • Comments are being moderated