Co-enzym Q10 het nieuwe wondermiddel

By Admin On September 16, 2011 Under Vermoeidheid

Wetenschappers hebben een stof genaamd co-enzym Q10 ontdekt die verouderde cellen kan verjongen en meer energie laat produceren.

Onze energieniveaus dalen met de leeftijd, maar wetenschappers hebben een middel gevonden om de regressie van ons lichaam tegen te gaan. Door de energieproductie in onze cellen te bestuderen, zijn Amerikaanse onderzoekers erin geslaagd een vitamine-achtige stof te identificeren en te isoleren. Deze stof

co-enzym Q10

of coQ10 genaamd, regelt de energiehoeveelheid die een cel kan produceren.

Co-enzym Q10 wordt door ons lichaam geproduceerd maar in mindere mate naarmate men ouder wordt. daarom is het belangrijk extra coQ10 in te nemen om de energielevels in ons lichaam op te krikken. In tegenstelling tot de tijdelijke energie boost die je krijgt van bijvoorbeeld cafe?ne, werkt co-enzym Q10 op cellulair level en zorgt voor een energie optimalisatie van verouderde cellen zodat men opnieuw een

energiek gevoel

en een algemene goede gezondheid bekomt.

Het co-enzym Q10 is samen met vitamine C de voornaamste voedingsstof voor het behoud en herstel van uitgeputte cellen en in het bijzonder de spiercellen. Door extra coQ10 in te nemen kan men de energieproductie in de spiercellen optimaliseren en het mag dan ook niet verwonderen dat co-enzym Q10 ook gebruikt wordt in de strijd tegen overgewicht.

Er zijn verschillende producten coQ10 op de markt van verschillende kwaliteit. Voor het beste resultaat bevelen wij UBIGOLD co-enzym Q10 aan.

UBIGOLD Q

Be Sociable, Share!

Bookmark

Related Posts

  • No Related Posts

Add a comment

  • Avatars are handled by Gravatar
  • Comments are being moderated