Beste natuurproduct : Neptune Krill olie

By Admin On September 7, 2012 Under Algemeen - Gezondheid

Neptune Krill Oil

, het topproduct dat nog krachtiger werkt dan de reeds gekende

visolie

producten.

Het eten van vette vis wordt beschouwd als ??n van de belangrijkste bronnen van omega-3. Spijtig genoeg bevatten vele van deze vissoorten ook zware metalen. Nu is er een nieuw product op de markt genaamd ?Neptune Krill Oil?. Dit product is in vergelijking met visolie in staat om in een veel lagere dosis namelijk (1/3) de bloedvetten te verlagen en een verstoord vetmetabolisme te normaliseren. Door een betere opname dan visolie, heb je dus minder omega vetzuren nodig om hetzelfde resultaat te bekomen dan met visolie.

Neptune Krill Oil bevat bovendien ook antioxidanten die 300 maal sterker zijn dan vitamine A en 48 maal krachtiger dan visolie. Hierdoor is het product uiteraard een topper die iedereen kan gebruiken.

Antioxidanten zijn namelijk een must voor elk lichaam; ze zorgen ervoor dat onze bloedvaten niet dichtslibben door oxidatie. Elke persoon kan dus dit product gebruiken. Neptune krill Oil bestaat daarom ook in een specifieke verpakking voor kinderen.

Hier even een kort overzicht waarvoor u de Neptune Krill olie allemaal kan gebruiken:
? Hart- en vaatziekten
? Inflammatie (te hoge CRP-waarden)
? Artrose en reumato?de artritis
? Premenstrueel syndroom
? ADHD
? Huidproblemen (ontstekingen)
? Geheugenmoeilijkheden

Opgelet voor mensen met een allergie voor zeevoeding of mensen die bloedverdunnende medicatie nemen, deze personen worden aangeraden eerst contact op te nemen met hun begeleidende arts.

Be Sociable, Share!

Bookmark

Related Posts

  • No Related Posts

Add a comment

  • Avatars are handled by Gravatar
  • Comments are being moderated